Hjælp til eksamensangst - hos SOULANDBODY

Hjælp til eksamensangst

Måske oplever du selv en stærk eksamensangst eller kender én der gør. Og du ved det kræver en hjælpende hånd at komme igennem den angstprovokerende og stressende eksamenstid.

Vi er midt i eksamenstiden og derfor giver jeg 50% rabat på den første behandling og 100 kr. i rabat på efterfølgende behandlinger – til alle studerende i maj/juni måned.

Eksamensangst kan vise sig på mange måder:

– Ondt i maven
– Føler stor stress
– Har åndenød
– Tankemylder
– Frygt for ikke at kunne huske ”klappen går ned”
– Bliver paralyseret, alt står stille
– Mærker indre uro og ubehag
– Følelsen af ikke at være god nok
– Bliver for perfektionistisk
– Får præstationsangst
– Søvnproblemer
– Hjertebanken
– Anspændthed
– Tørhed i munden
– Usikkerhed

Hvem får eksamensangst?

Faktisk kan vi alle blive ramt af eksamensangst og årsagerne kan være mange og komplekse. Der findes ikke en enkelt forklaring på, hvorfor nogle har det legende let og andre er ved at vælte omkuld af angst.

Forskning peger på, at eksamensangst ofte rammer os der har høje krav og forventninger til os selv og vi vil gerne gøre tingene ”perfekt”. Når vi er fanget i et net af urimelige krav og forventninger til os selv, hænger det ofte sammen med lav selvfølelse og en dybtliggende tvivl på os selv.

Men fortvivl ikke … for selvom årsagerne kan være mange, så har jeg nogle unikke værktøjer til at arbejde med angsten via Sindsro behandlinger og Healing.

Sindsro®

Jeg anvender Sindsro® som behandlingsform når du har behov for at genfinder din indre ro, balance og styrke. Gentagne Sindsro-behandlinger er med til at stoppe de uhensigtsmæssige tankestrømme, som er med til at holde din angst kørende. Sindsro behandlingen har også stor indflydelse på kroppen, som i forløbet vil slippe de mange symptomer på f.eks. ondt i maven, hjertebanken, anspændthed og åndenød.

Det er meget forskelligt fra person til person hvad der er årsagerne til eksamensangsten, derfor vil jeg i min behandlingsform igennem samtale afdække hvad du har behov for.

Investering i din fremtid

Når du vælger at få hjælp til at slippe din eksamensangst, perfektionisme og præstationsangst, så er det en fantastisk investering i din fremtid, fordi dine mål og drømme fremover bliver mere opnålige.

Hvis du har eksamensangst eller kender en som har, så kontakt mig på telefon 25 15 89 31 eller på email jette@soulandbody.dk

På den første behandling får du 50% rabat og på de efterfølgende behandlinger får du kr. 100,- i rabat i maj og juni måned.