Jette Johansen

Enhver skæbne har en historie

<center>Jette Johansen</center>

Jette Johansen

Livsvejleder & Holistisk behandler

Priser

 • Telefon session
  Kr. 400
  1/2 time
 • Telefon session
  Kr. 800
  1 time
 • Fjernhealing
  Kr. 400
  1/2 time
 • Sindsro
  Kr. 950
  1½ time
 • Healing
  Kr. 950
  1½ time
 • Sjælslæsning
  Kr. 1.200
  1½ time + forberedelse

Uddannelser

 • 2013

  SOUL BODY FUSION

  Uddannelse v/ Jonette Crowley

 • 2012

  SOUL REALIGMENT

  Uddannelse level 1 + 2 v/ Andrea Hess

 • 2011

  SINDSRO

  Uddannelse v/ Steen Kofoed

 • 2010

  BUDDHI

  Uddannelse v/ Steen Kofoed

 • 2008-09

  HEALING

  Uddannelse v/ Steen Kofoed

 • 2006-08

  HOMØOPATI

  Uddannelse v/ Peer Bach Boesen

 • 2003-05

  PSYKO-KINESIOLOGI

  Uddannelse v/ Ulla Golman

 • 2003-04

  ANATOMI

  Anatomi – Fysiologi – Fermakologi – Sygdomslære v/ Ole Købke

 • 2001-04

  BIOPATI

  Biopat- og Urteskolens uddannelse v/Hanne Tidemann

Følg mig på Facebook

Dette er min historie

Min forhistorie

Jeg er født i 1959 ind i en stor søskendeflok og er et stille og sensitivt barn, der er meget opmærksom på ikke at være anderledes.

Derfor bruger jeg gennem min opvækst og voksenliv meget tid og energi på at tilpasse mig min familie, skolen, arbejdslivet og senere mit eget familieliv.

Boblen brister

I år 2000 er jeg lige fyldt 40 år og jeg er udbrændt, rodløs og forvirret, fordi jeg gennem alle årene er kommet så langt væk fra den jeg er inderst inde og kan ikke finde mit ståsted her i livet.

Men pludselig en dag brister den boble jeg har levet i hele mit liv og det medfører at jeg – stort set fra den ene dag til den anden – ser, sanser og modtager beskeder på hvordan andre mennesker har det.

Jeg kan stå foran et andet menneske og føre en samtale, samtidigt med at jeg på et indre plan mærker personens sindstilstand og ser brudstykker af personens nuværende og tidligere liv.

Ligeledes modtager jeg beskeder på hvad der kan gøres for at hjælpe denne person til et liv i mere ro og harmoni med sig selv.

Mine evner

Da mine evner til at modtage alle disse informationer fra den anden side åbner sig, bliver mit liv vendt fuldstændigt på hovedet.

Jeg kan ikke længere være på min arbejdsplads gennem mange år og jeg har meget svært ved at være sammen med andre mennesker.

Derfor trækker jeg mig tilbage og går i dyb stilhed hjemme i tre måneder. Jeg kan ikke engang høre radio, se fjernsyn, læse eller tage beslutninger om noget som helst, men sidder bare i min egen verden.

Jeg bliver klar over jeg har behov for hjælp, hvis jeg ikke skal gå helt i stykker. Derfor finder jeg en der kan hjælpe med at lukke mig lidt ned, så jeg ikke modtager helst så mange informationer fra de mennesker jeg møder.

Mit nye livs rejse

Mit liv er for altid forandret, for nu begynder en bevidst og fantastisk rejse, til at finde ud af hvem jeg er, hvad jeg kan og hvad jeg skal bruge mine evner til.

Min rejse fører mig gennem en del store uddannelser, hvor jeg får en uvurderlig viden om kroppens fysiske virke.

Jeg får også via mine uddannelser åbnet op til en stor passion for at udforske, hvordan det psykiske, sjælelige og universelle hænger sammen.

Mit arbejde nu

Ud fra min store viden, erfaring og fantastiske indføling med den fysiske krop, psyken og sjælen, er jeg i stand til at danne et billede af hvad du har allermest behov og brug for.

Du vil under mine sessioner og kurser møde mig i et autentisk nærvær, støttende og vejledende.

Ved alle mine behandlingsformer bruger jeg min knivskarpe intuition, som et fantastisk værktøj der giver mig adgang til at arbejde på mange planer.

Du vil få bevidstheden om, hvordan du giver slip på uro, frygt, angst, gamle blokeringer og mønstre, der står i vejen for at du ikke lever et liv i glæde, harmoni og overflod.